catala castellano english

Serveis

Som Especialistes en la Intermodalitat
+34 977 54 64 84

Especialistes en transports

GORGORI durant tots els últims anys en constant evolució, hem anat incorporant diferents productes / serveis amb el convenciment que la diferenciació i qualitat dels mateixos, ens han convertit en l'especialista del transport en el que a dia d'avui ens hem convertit.
 
A dia d'avui GORGORI compta amb la seva base principal de Tarragona, amb un espai de 16.000m2, està proporcionant tots els serveis necessaris al Transport Intermodal en tot tipus de Contenidors amb una visió avançada del propi negoci. Avui GORGORI pot oferir gràcies a l'estratègia decidida i enfocada al món de la Intermodalitat i al gran esforç inversor realitzat en els últims 15 anys d'adaptació de la Flota i equipament especial auxiliar per a qualsevol de les càrregues i descàrregues que realitzem.
 
Aquesta estratègia no hagués estat possible desenvolupar-la amb èxit, sinó haguéssim comptat amb l'Altíssim Grau d’Implicació de tot nostre personal.
 
Gorgori proposa diferents productes i serveis, detallats a continuació amb l'objectiu d'oferir-lo amb els màxims estàndards de Seguretat, Qualitat i compromís amb el Medi Ambient.